ACUPUNCTUUR - TOM

Traditionele Chinese geneeskunde - Valley of Eternal Spring

Onderwijs

Tau Yí heeft tot doel de tijdloze Tauyïsche kennis aan te bieden aan iedereen die geïnteresseerd is. Tau Yí betekent bewust-zijn vanuit de totale kennis van de natuurwet. Deze kennis is oorspronkelijk ooit door zieners in hun eigen bewustzijn ontdekt. In de loop der eeuwen is deze echter versnipperd geraakt en grotendeels verloren gegaan. De afgelopen jaren is de kennis door de grondlegger van Tau Yí weer hersteld in haar compleetheid.

Het instituut organiseert lessen, cursussen, samenkomsten in waarheid en korte retraites met gerichte Yoga en meditatieve instructies, gedurende avonden, ochtenden en weekenden. Daarbij is er altijd de gelegenheid om in te gaan op de individuele ervaring van de deelnemers.

Hieronder vindt u het actuele aanbod, verzorgd door enthousiast en deskundig personeel.

Het is voor ons heel belangrijk dat de cursussen, workshops en opleidingen zo toegankelijk mogelijk blijven. We hanteren daarom lage tarieven welke ook voor de student en mensen met een geringer inkomen te betalen zijn.

Wholy Yoga opleidingen

Hatha yoga lessen in Tilburg Reeshof met hun authentieke traditionele vorm zijn scherp geprijsd om het yoga pad voor iedereen toegankelijk te maken. De deelcursussen van de docentenopleiding beslaan het totale scala voor de ware yogi.

Pendelschool.nl

Basis workshops voor de beginnende pendelaar en verdiepende cursussen voor de meer gevorderde. Ook wanneer je een goede basis wilt leren om je verder te oriënteren en verdiepen in de radiësthesie. Chakra's pendelen en Bovis metingen.

ReiKi opleidingen

ReiKi 1, 2, 3A en de Master-opleiding kwalitateit en een persoonlijke benadering voor een betaalbare prijs.
De ReiKi opleiding is volgens het Reiki Usui systeem (Japanse healing therapie) uit de lijn van Phyllis Lei Furumoto.

Workshops en cursussen

De workshops en cursussen worden verzorgd door dochter ondernemingen van Tau Yí. Het aanbod kun je vinden op de betreffende websites.