ACUPUNCTUUR - TOM

Traditionele Chinese geneeskunde - Valley of Eternal Spring

Acupunctuur

Traditionele Chinese geneeskunde

Tijdens een acupunctuur behandeling wordt een stimulatie gegeven op één of meerdere acupunctuurpunten. Door middel van manipulatie van verschillende typen naalden worden blokkades opgeheven en de doorstroom bevorderd, met het doel om ziektes te voorkomen of te genezen. Acupunctuur is in staat om het functioneren van de organen en meridianen te bevorderen, en om Yin en Yang, Qi en Bloed te reguleren. Deze therapie kan afzonderlijk of in combinatie met een of meerdere andere therapieën, bijvoorbeeld moxa, cupping of guasha worden toegepast.

Acupunctuur kan ook naast andere (Westerse) behandelingsmethoden plaatsvinden. Bij ernstigere klachten raden we overigens vaak aan eerst de huisarts te bezoeken. Lees welke klachten en aandoeningen mogelijk goed te behandelen zijn met behulp van acupunctuur.

Behandelingen op locatie en aan huis, dekkingsgebied Midden-Brabant, regio Tilburg. Klachten kunnen niet altijd geheel weggenomen worden, echter wel in veel situaties sterk gereduceerd. De behandelingen duren gemiddeld 45 minuten.